Djem të lagjes Kala Elbasan, foto e padatuar

Pjesë e Djem të lagjes Kala Elbasan, foto e padatuar

Renditja: 4855 (1 shikime)

“Djem të lagjes Kala Elbasan, foto e padatuar”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7712

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.