Inxhinieri elbasanas Leonard Mitrushi dalë në Rafinerine e Naftës në Cërrik 1970

Pjesë e Inxhinieri elbasanas Leonard Mitrushi dalë në Rafinerine e Naftës në Cërrik 1970

Renditja: 4178 (3 shikime)

“Inxhinieri elbasanas Leonard Mitrushi dalë në Rafinerine e Naftës në Cërrik 1970”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7873

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.