Xhamia e Pazarit parë nga Sheshi i Drithnave

Pjesë e Xhamia e Pazarit parë nga Sheshi i Drithnave

Renditja: 1157 (14 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Xhamia e Pazarit parë nga Sheshi i Drithnave”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/8103

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.