Librazhd, urë druri afër fshatit Babje

Pjesë e Librazhd, urë druri afër fshatit Babje

Renditja: 2066 (9 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Librazhd, urë druri afër fshatit Babje”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/8145

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.