Kujtim nga Elbasani. Kartoleria "A. Zenelhoxha"

Pjesë e Kujtim nga Elbasani. Kartoleria "A. Zenelhoxha"

Renditja: 1984 (8 shikime)

Kartoleria "A. Zenelhoxha", “Kujtim nga Elbasani. Kartoleria "A. Zenelhoxha"”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/8183

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.