Dekovili Bishqem

Pjesë e Dekovili Bishqem

Renditja: 1805 (7 shikime)

“Dekovili Bishqem”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/8223

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.