Oficerë Shqiptarë, Elbasan

by Ushtria Austro-Hungareze

Të dhëna

Burimi
Arkivi Shetëror i Austrisë, https://www.statearchives.gv.at/
Kontribues
Z. Fatos Bajraktari
Vendodhja
Elbasan
Mbulimi i përkohshëm
1916
1918
Krijues
Ushtria Austro-Hungareze

Grupet e materialeve

Position: 4423 (1 views)

Ushtria Austro-Hungareze, “Oficerë Shqiptarë, Elbasan”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/8304

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.