Porta e Kalasë, Elbasan

Pjesë e Porta e Kalasë, Elbasan

Renditja: 963 (16 shikime)

“Porta e Kalasë, Elbasan”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/8345

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.