Qoshja, Elbasan

Pjesë e Qoshja, Elbasan

Renditja: 4074 (4 shikime)

“Qoshja, Elbasan”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/8362

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.