Ure hekurudhore në ndërtim pas Bishqemit, Elbasan

Pjesë e Ure hekurudhore në ndërtim pas Bishqemit, Elbasan

Renditja: 3187 (5 shikime)

“Ure hekurudhore në ndërtim pas Bishqemit, Elbasan”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/8416

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.