Elbasan 1942

Pjesë e Elbasan 1942

Renditja: 1804 (7 shikime)

“Elbasan 1942”, 1942, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/12215

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.