Elbasan, Apostol Monçi dhe Fot Papajani, 1912

Pjesë e Elbasan, Apostol Monçi dhe Fot Papajani, 1912

Renditja: 2106 (6 shikime)

“Elbasan, Apostol Monçi dhe Fot Papajani, 1912”, 1912, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/12217

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.