Elbasan, shtëpi karakteristike në Kala

Pjesë e Elbasan, shtëpi karakteristike në Kala

Renditja: 3671 (3 shikime)

“Elbasan, shtëpi karakteristike në Kala”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/12223

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.