Inagurimi i ujësjellësit të parë, Elbasan 1938

Pjesë e Inagurimi i ujësjellësit të parë, Elbasan 1938

Renditja: 2523 (5 shikime)

“Inagurimi i ujësjellësit të parë, Elbasan 1938”, 1938, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/12225

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.