Hartë e Elbasanit

Pjesë e Hartë e Elbasanit

Renditja: 3651 (2 shikime)

“Hartë e Elbasanit”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/12233

Komentoni

Kledion

Pershendetje! Cilit vit i perket kjo harte?

18 jan 2022

Reply

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.