Kisha e Shën Kollit, Elbasan

Pjesë e Kisha e Shën Kollit, Elbasan

Renditja: 3084 (4 shikime)

“Kisha e Shën Kollit, Elbasan”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/12239

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.