Nje xhami e panjohur në Elbasan

Pjesë e Nje xhami e panjohur në Elbasan

Renditja: 2523 (5 shikime)

“Nje xhami e panjohur në Elbasan”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/12261

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.