Xhamia Ballies

Pjesë e Xhamia Ballies

Renditja: 363 (29 shikime)

“Xhamia Ballies”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/12322

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.