Xhamia e Ballies gjatë shembjes, 1967

Pjesë e Xhamia e Ballies gjatë shembjes, 1967

Renditja: 696 (16 shikime)

“Xhamia e Ballies gjatë shembjes, 1967”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/12332

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.