Xhamija Mbret në lagjen Kala

Pjesë e Xhamija Mbret në lagjen Kala

Renditja: 1379 (11 shikime)

“Xhamija Mbret në lagjen Kala”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/12342

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.