Letër Drejtuar Lef Nosit nga Filip Papajani, 1930

1930-10-17

Të dhëna

Titulli
Letër Drejtuar Lef Nosit nga Filip Papajani, 1930
Kontribuesi
Dr. Shefqet Deliallisi
Data
October 17, 1930
Burimi
Arkivi digjtial i Dr. Shefqet Deliallisit

“Letër Drejtuar Lef Nosit nga Filip Papajani, 1930”, 1930-10-17, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/12356

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera