Dera e xhamisë së Ballies, foto e padatuar

Pjesë e Dera e xhamisë së Ballies, foto e padatuar

Renditja: 1437 (9 shikime)

“Dera e xhamisë së Ballies, foto e padatuar”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/12369

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.