Monumenti i Luftës se vitit 1920

Pjesë e Monumenti i Luftës se vitit 1920

Renditja: 2701 (6 shikime)

“Monumenti i Luftës se vitit 1920”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/12486

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.