Kartolinë dërguar Ahmet Daklit nga Lef Nosi, gjatë internimit në Itali. Firence 1942

by Lef Nosi

Të dhëna

Titulli
Kartolinë dërguar Ahmet Daklit nga Lef Nosi, gjatë internimit në Itali. Firence 1942
Dërguesi
Lef Nosi
Data
1942
Dërguar nga
1942
Burimi
Arkivi i familjes Dakli
Kontribuesi
Familja Dakli

Grupet e materialeve

Lef Nosi, “Kartolinë dërguar Ahmet Daklit nga Lef Nosi, gjatë internimit në Itali. Firence 1942”, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/12522

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera