Projekti fillestar i vitit 1940 i Bazës Navale në Crionero, fillimisht të shpronesuara per interes publik për ndërtimin e një baze detare

Pjesë e Projekti fillestar i vitit 1940 i Bazës Navale në Crionero, fillimisht të shpronesuara per interes publik për ndërtimin e një baze detare

Renditja: 902 (15 shikime)

“Projekti fillestar i vitit 1940 i Bazës Navale në Crionero, fillimisht të shpronesuara per interes publik për ndërtimin e një baze detare”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/14434

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.