Rindërtimi i kalasë së Vlorës. Ndërtuar gjatë sundimit të Sulltan Sulejmanit

Pjesë e Rindërtimi i kalasë së Vlorës. Ndërtuar gjatë sundimit të Sulltan Sulejmanit

Renditja: 627 (20 shikime)

“Rindërtimi i kalasë së Vlorës. Ndërtuar gjatë sundimit të Sulltan Sulejmanit”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/14436

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.