Vlora dhe Kanina ndërmjet 1400-1500

Pjesë e Vlora dhe Kanina ndërmjet 1400-1500

Renditja: 4180 (3 shikime)

“Vlora dhe Kanina ndërmjet 1400-1500”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/14438

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.