Vlora në një hartë të Franz Johann Joseph Reilly të vitit 1790

Pjesë e Vlora në një hartë të Franz Johann Joseph Reilly të vitit 1790

Renditja: 992 (14 shikime)

“Vlora në një hartë të Franz Johann Joseph Reilly të vitit 1790”, 1790, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/14440

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.