Vlora e parë nga lart

Pjesë e Vlora e parë nga lart

Renditja: 627 (20 shikime)

“Vlora e parë nga lart”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/14442

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.