Mur i rrëzuar në rrugicat e Kalasë, shtator 2019

Pjesë e Mur i rrëzuar në rrugicat e Kalasë, shtator 2019

Renditja: 4999 (1 shikime)

“Mur i rrëzuar në rrugicat e Kalasë, shtator 2019”, 2019-9-22, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/15080

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.