Xhamia Mbret në lagjen Kala. Elbasan, shkurt 2017

Pjesë e Xhamia Mbret në lagjen Kala. Elbasan, shkurt 2017

Renditja: 570 (19 shikime)

“Xhamia Mbret në lagjen Kala. Elbasan, shkurt 2017”, 2017-2-18, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/15247

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.