Josif papamihali, tashmë prift katolik i shuguruar dhe i diplomuar, Firence, Itali 1937

Pjesë e Josif papamihali, tashmë prift katolik i shuguruar dhe i diplomuar, Firence, Itali 1937

Renditja: 456 (13 shikime)

“Josif papamihali, tashmë prift katolik i shuguruar dhe i diplomuar, Firence, Itali 1937”, 1937, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/16676

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.