Klerikët e katër besimeve, Elbasan

1939

Të dhëna

Data
1939
Kontribuesi
Z. Eduard Papamihali
Origjina
Arkivi i Fmailjes Papamihali

Grupet e materialeve

Position: 3121 (2 views)

“Klerikët e katër besimeve, Elbasan”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/16709

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.