Vajza e K. Kristoforidhit, Kleopatra, me djalin e saj Kov Bibaja, Paris, 28 Korrik 1935

Pjesë e Vajza e K. Kristoforidhit, Kleopatra, me djalin e saj Kov Bibaja, Paris, 28 Korrik 1935

Renditja: 1360 (7 shikime)

Nuk ka të dhëna, “Vajza e K. Kristoforidhit, Kleopatra, me djalin e saj Kov Bibaja, Paris, 28 Korrik 1935”, 1935, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/16746

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.