Panoramë e Durrësit në vitin 1940 !

Pjesë e Panoramë e Durrësit në vitin 1940 !

Renditja: 593 (21 shikime)

“Panoramë e Durrësit në vitin 1940 !”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/17955

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.