Aprovimi i dënimit me vdekje për mësuesin Kamer Kazazi, 23 Nëndor 1948

1948-11-23

Të dhëna

Titulli
Aprovimi i dënimit me vdekje për mësuesin Kamer Kazazi, 23 Nëndor 1948
Data
1948-11-23
Kontribuesi
Z. Fetah Biza
Burimi i materialit
Arkivi i Z. Tomorr Kazazi

Grupet e materialeve

“Aprovimi i dënimit me vdekje për mësuesin Kamer Kazazi, 23 Nëndor 1948”, 1948-11-23, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/18645

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera