Ahmed Dakli, Dëftesë Punësimi e Nënpunësit Civil të Shtetit, 1939

1939

Ky dokument është pjesë e dosjes së Nënpunësit të Shtetit për Ahmed Daklin. Në të janë të rreshtuara punësimet e tij në administratën e Shtetit Shqiptar që nga krijimi i tij si dhe pagesat për çdo pozicion. Dokumenti është plotësuar në vitin e fundit të karrierës së tij politike, nga vetë Ahmed Dakli.

Të dhëna

Titulli
Ahmed Dakli, Dëftesë Punësimi e Nënpunësit Civil të Shtetit, 1939
Përshkrimi
Ky dokument është pjesë e dosjes së Nënpunësit të Shtetit për Ahmed Daklin. Në të janë të rreshtuara punësimet e tij në administratën e Shtetit Shqiptar që nga krijimi i tij si dhe pagesat për çdo pozicion. Dokumenti është plotësuar në vitin e fundit të karrierës së tij politike, nga vetë Ahmed Dakli.
Data
1939
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi
Burimi i materialit
AQSH

Grupet e materialeve

“Ahmed Dakli, Dëftesë Punësimi e Nënpunësit Civil të Shtetit, 1939”, 1939, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/18738

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera