Libreza e Nënpunësit të Mustafa Currit, vitet 1930

1930

Ishte koha kur nënpunësi civil deklaronte edhe një gjobë që kishte marrë, në librezën e tij të nënpunësit.

Të dhëna

Titulli
Libreza e Nënpunësit të Mustafa Currit, vitet 1930
Përshkrimi
Ishte koha kur nënpunësi civil deklaronte edhe një gjobë që kishte marrë, në librezën e tij të nënpunësit.
Data
1930
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi
Burimi i materialit
AQSH

Grupet e materialeve

“Libreza e Nënpunësit të Mustafa Currit, vitet 1930”, 1930, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/18740

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera