Dekreti i emërimit të Ahmed Daklit si Kryetar Bashkie i Elbasanit, 2/3/1937

1937

Ky dokument së bashku me Librezën e Jetëshkrimit të Nepunësit të Shtetit, janë pjesë e dosjes se biografisë së nenpunësit të shtetit që gjendet në regjistrin e nënpunësve të shtetit shqiptar.

Të dhëna

Titulli
Dekreti i emërimit të Ahmed Daklit si Kryetar Bashkie i Elbasanit, 2/3/1937
Përshkrimi
Ky dokument së bashku me Librezën e Jetëshkrimit të Nepunësit të Shtetit, janë pjesë e dosjes se biografisë së nenpunësit të shtetit që gjendet në regjistrin e nënpunësve të shtetit shqiptar.
Data
1937
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi
Burimi i materialit
AQSH

Grupet e materialeve

“Dekreti i emërimit të Ahmed Daklit si Kryetar Bashkie i Elbasanit, 2/3/1937”, 1937, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/18742

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera