Dekreti i emërimit të Ahmed Daklit, si Kryetar I Bashkisë së Durrësit, 14/07/1939

1929

Ky dokument së bashku me Librezën e Jetëshkrimit të Nepunësit teë Shtetit, janë pjesë e dosjes se biografisë së nenpunësit të shtetit që gjendet në Regjistrin e Nënpunësve të Shtetit Shqiptar, në AQSH

Të dhëna

Titulli
Dekreti i emërimit të Ahmed Daklit, si Kryetar I Bashkisë së Durrësit, 14/07/1939
Përshkrimi
Ky dokument së bashku me Librezën e Jetëshkrimit të Nepunësit teë Shtetit, janë pjesë e dosjes se biografisë së nenpunësit të shtetit që gjendet në Regjistrin e Nënpunësve të Shtetit Shqiptar, në AQSH
Data
1929
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi
Burimi i materialit
AQSH

Grupet e materialeve

“Dekreti i emërimit të Ahmed Daklit, si Kryetar I Bashkisë së Durrësit, 14/07/1939”, 1929, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/18744

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera