Nënpunësit e prefekturës së Elbasanit në vitin 1931

1931

Lista me emrat dhe pozicionet e nënpunësve në prefekturën e Elbasanit është nxjerrë nga regjistri i nënpunësve të shtetit Shqiptar.

Të dhëna

Titulli
Nënpunësit e prefekturës së Elbasanit në vitin 1931
Përshkrimi
Lista me emrat dhe pozicionet e nënpunësve në prefekturën e Elbasanit është nxjerrë nga regjistri i nënpunësve të shtetit Shqiptar.
Data
1931
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi
Burimi i materialit
AQSH

Grupet e materialeve

“Nënpunësit e prefekturës së Elbasanit në vitin 1931”, 1931, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/18748

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera