Reklamë e Hotel Park në Llixha, në shtypin e kohës. Elbasan 4 gusht 1938

1938-08-04

Reklamë e Hotel Park Llixha, të familjes NOSI në shtypin e kohës. Elbasan 4 gusht 1938

Të dhëna

Titulli
Reklamë e Hotel Park në Llixha, në shtypin e kohës. Elbasan 4 gusht 1938
Përshkrimi
Reklamë e Hotel Park Llixha, të familjes NOSI në shtypin e kohës. Elbasan 4 gusht 1938
Data
1938-08-04
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi

Grupet e materialeve

“Reklamë e Hotel Park në Llixha, në shtypin e kohës. Elbasan 4 gusht 1938”, 1938-08-04, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/18752

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera