Dekreti i shtetëzimit të hotel "Modern", me pronar Xhavit bej Biçakun, 1947

1947

Të dhëna

Titulli
Dekreti i shtetëzimit të hotel "Modern", me pronar Xhavit bej Biçakun, 1947
Data
1947
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi

Grupet e materialeve

“Dekreti i shtetëzimit të hotel "Modern", me pronar Xhavit bej Biçakun, 1947”, 1947, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/18754

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera