Plani rregullues i Elbasanit i vitit 1942

Pjesë e Plani rregullues i Elbasanit i vitit 1942

Renditja: 118 (78 shikime)

“Plani rregullues i Elbasanit i vitit 1942”, 1942-03-30, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/18842

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.