Plani regullues i Elbasanit i vitit 1935

Pjesë e Plani regullues i Elbasanit i vitit 1935

Renditja: 4639 (2 shikime)

“Plani regullues i Elbasanit i vitit 1935”, 1935, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/18845

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.