1931, Çertifikatë lindje e lëshuar nga Bashkia e Elbasanit.

1931

Të dhëna

Titulli
1931, Çertifikatë lindje e lëshuar nga Bashkia e Elbasanit.
Data
1931
Kontribuesi
Z. Veli Stafa
Burimi i materialit
Arkivi i Z. Veli Stafa
Zona
Elbasan
Përmbajtja
1931, Çertifikatë lindjeje e Sabire Stafës (06. 05. 1888) e bija e Hamide dhe Veli Stafa, lëshuar nga Bashkia e Elbasanit.

Grupet e materialeve

“1931, Çertifikatë lindje e lëshuar nga Bashkia e Elbasanit.”, 1931, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/18863

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera