Kartolinë urimi, 1937

1937-09-17

Të dhëna

Titulli
Kartolinë urimi, 1937
Dërguar nga
Tiranë
Burimi
Arkivi i Z. Veli Stafa
Kontribuesi
Z. Veli Stafa
Përmbajtja
Kartolinë urimi që elbasanasi Faik Miraku nga Franca i dërgonte Qemal Stafës, kur ky ishte në Tiranë, 17. 09. 1937.
Faik Miraku ishte djali i tregtarit Ibrahim Miraku, i njohur në Elbasan, vëllai i Faikut ishte edhe Shefkiu, si dhe Xhafë Miraku, ushtarak, mbaruar në Itali me gradën major, pjesëmarrës në luftën e Spanjës dhe anëtarë i Shtabit të Përgjithshëm të Luftës Antifashiste në Shqipëri
Data
1937-09-17

“Kartolinë urimi, 1937”, 1937-09-17, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/18869

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera