Komiteti për mbrojtjen e Hotit dhe Grudës, 1880

Ky dokument pasqyron nji etape të rëndësishme për mbrojtjen e tokave shqiptare. I treti në kete liste asht vllau i gjyshit tim nga Shkodra, atdhetari Filip Çeka.

Të dhëna

Titulli
Komiteti për mbrojtjen e Hotit dhe Grudës, 1880
Përshkrimi
Ky dokument pasqyron nji etape të rëndësishme për mbrojtjen e tokave shqiptare. I treti në kete liste asht vllau i gjyshit tim nga Shkodra, atdhetari Filip Çeka.
Burimi
Z. Engjëll Çeka
Kontribuesi
Z. Engjëll Çeka
Periudha
1880
Zona
Shkodër

Grupet e materialeve

“Komiteti për mbrojtjen e Hotit dhe Grudës, 1880”, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/18882

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera