Patente mbrojteje për patriotin Filip Çeka ( Summa), firmosur nga konsulli francez në Shkodër, 1854.

Patente mbrojteje për patriotin Filip Çeka ( Summa), firmosur nga konsulli francez në Shkodër, Hecuardi në vitin 1854.

Të dhëna

Përshkrimi
Patente mbrojteje për patriotin Filip Çeka ( Summa), firmosur nga konsulli francez në Shkodër, Hecuardi në vitin 1854.
Burimi
Nga arkivi i Shtëpisë Çeka

Grupet e materialeve

Renditja: 700 (10 shikime)

“Patente mbrojteje për patriotin Filip Çeka ( Summa), firmosur nga konsulli francez në Shkodër, 1854.”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/18891

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Nënprekfekti i Ersekës, Filip Çeka me qark-komandantin. Foto e viteve 30. Lidhje me materiale të tjera Imazh