Divizioni alpin "Julia" parakalon në sheshin "Liria" Durrës Prill 1939

1939

Të dhëna

Titulli
Divizioni alpin "Julia" parakalon në sheshin "Liria" Durrës Prill 1939
Kontribuesi
Z. Aleksandër Cangonja
Data
1939
Formati
.jpg
Zona
Sheshi "Liria", Durrës.
Data në dispozicion
July 13, 2021

“Divizioni alpin "Julia" parakalon në sheshin "Liria" Durrës Prill 1939”, 1939, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/19951

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera